Ons eetcafé beschikt over 26 zitplaatsen. Aan onze nostalgische houten tafeltjes kunt u een lunch of een diner gebruiken. Dit aantal breiden wij uit in de zomermaanden door 1 van de 2 wedstrijdbiljarts te laten verzinken in de kelder zodat wij over 24 extra zitplaatsen kunnen beschikken.

Tijdens de zomermaanden kunt u ook heerlijk buiten zitten aan het zwarte water. Terwijl de bootjes voorbij varen, kunt u heerlijk van uw lunch of diner genieten.

Zo kunt u bij ons genieten van een heerlijke uitsmijter en eigengemaakte hamburgers, maar ook onze verse saté is beroemd in de omtrek.

Wat betreft het diner houden wij het eenvoudig, maar wel vers, lekker en veel. Zo kunt u bij ons een heerlijke schnitzel bestellen maar ook een heerlijk biefstuk is bij ons te verkrijgen. Dit alles wordt geserveerd met aardappels, patat, salade en twee warme groenten.

Evenementen

In het weekend en op feestdagen zijn er tal van leuke evenementen en live-optredens in “Onder de Luifel”. Zo hebben wij karaokeavonden, livemuziek, een Heinekenavond en drive-inshows.

Gezellig in het café van deze dingen genieten en later op de avond even een patatje eten in de snackbar.

Hou voor alle evenementen onze facebook pagina in de gaten. Deze wordt regelmatig geupdated met de nieuwste evenementen